Welke bril past bij mij | Kruytzer

Als je met liefde kijkt is alles op sterkte

Welke bril past bij mij

Welke bril past bij mij

Je oude bril is versleten, je gezichtsvermogen is veranderd, je hebt zin in een nieuwe look of je wilt een tweede bril voor bepaalde activiteiten. Kortom: je hebt een nieuwe bril nodig. Tegenwoordig is het aanbod enorm. Dat maakt het kopen van een nieuwe bril niet makkelijk.

DJANGO mannequin.jpg

Een nieuwe bril kopen?

Ervaar je keuzestress bij de aankoop van je nieuwe bril? Maak een afspraak met een van onze specialisten. Ons team van optometristen, opticiens en stijladviseurs helpen jou bij het kiezen van het juiste montuur en de beste brillenglazen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe bril?

Een bril moet lekker zetten รฉn je moet er uiteraard goed mee kunnen zien. Dat is logisch! Laat je vooral goed adviseren over de glazen en geef aan wat voor jou van belang is. Waar ga je de bril voor gebruiken? Zit je bijvoorbeeld de hele dag achter de computer of ben je veel onderweg? Ben je een binnen- of een buitenmens? Heb je de bril nodig voor sportactiviteiten? Lees je regelmatig of ben je een echte puzzelfanaat? Hoe meer onze specialisten weten des te eenvoudiger het wordt om de perfecte bril te vinden met glazen die passen bij je lifestyle.

Anne et Valentin 2.jpg
CAROLINE_FANDANGO 2 copie.jpg

Weten welke bril bij je past?

Is een nieuw montuur uitzoeken het leukste wat er is? Wij vinden van wel. Toch zijn er genoeg mensen die een bril uitzoeken lastig vinden. De keuzemogelijkheden in monturen, trends, techniek en glazen lijken eindeloos. Onze stylisten geven een goed onderbouwd briladvies en helpen je met het kiezen van een montuur die bij jou past. We kijken naar gezichtsvorm, haar-, huids-, en oogkleur en natuurlijk houden we rekening met je persoonlijke stijl. Maak een afspraak voor een briladvies met een van onze stijladviseurs die jou helpt bij het kiezen van het juiste montuur.